Nieuws op Aruba

Honden Controle Centrum Aruba nu met ruimere openingstijden

ORANJESTAD – Vanaf vandaag, 1 augustus heeft het Honden Controle Centrum op Aruba  ruimere openingstijden om beter bereikbaar te zijn voor de katten en honden die in het centrum worden achtergelaten.

Het publiek kan er vanaf nu terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur. De ruimere openingstijden zullen het publiek ook de mogelijkheid geven om een ​​huisdier te adopteren en hopelijk meer mensen aanmoedigen om huisdieren te adopteren.

Het Nationaal Plan Zwerfdieren, dat in april van dit jaar werd aangekondigd,  richt zich op voorlichting en bewustwording over de zwerfhondenproblematiek, maar gaat ook in op de verantwoordelijkheid van eigenaren van huisdieren en het voorkomen van ongewenste nakomelingen.

Deel dit artikel