Nieuws op Aruba

Stichting Aruba Wine and Dine Charity Foundation helpt familie met nieuw dak

ORANJESTAD – Aruba Wine and Dine Charity Foundation hielp onlangs een gezin in wanhoop. Een ​​team van vrijwilligers van Aruba Wine and Dine Hospitality Group kwamen samen om te helpen en een oplossing te beiden voor dit gezin.

Via de stichting kwam een bericht binnen dat een familiehuis in Wayaka een dak in zo’n slechte staat had, dat het regenwater dramatisch binnenstroomde en de familie in ellende achterliet. Natte vloeren, natte muren en nog nattere kinderkamers.

Technici, restaurantmedewerkers en kantoormedewerkers van de hospitality-groep kwamen samen en boden hulp aan. Na een snelle beoordeling werden de benodigde reparatiematerialen aangeschaft en binnen een dag van intensieve inspanningen was het volledige dak vernieuwd.

“Het was heel bevredigend dat we deze familie hebben kunnen bijstaan ​​in zo’n moeilijke tijd voor hen. Het was gewoon hartverscheurend om te zien dat de kinderen in zulke problematische omstandigheden moesten leven”, zegt Fabian Lantinga, Director of Operations bij Aruba Wine and Dine. “Toen we het hoorden, was het gemakkelijk om een ​​groep vrijwilligers binnen ons bedrijf te verzamelen. Het is zoals ze zeggen: ‘veel handen maken licht werk’.”

Stichting Aruba Wine and Dine Charity is al jaren structureel betrokken bij vele projecten, zoals het ondersteunen van bejaardentehuizen, gehandicapten op Aruba, Adopt an Addict, obesitas stichtingen en is officieel partner van het Arubaanse Rode Kruis.

Deel dit artikel