Nieuws op Aruba

Succesvolle afsluiting met een recital van de Drum Set & Percussion Camp 2022 Aruba

ORANJESTAD – Een groep van twintig jongeren heeft deelgenomen aan de Carlos Bislip Drum Set & Percussion Camp 2022. Van 11 juli tot 5 augustus, in vier weken tijd was de groep bezig met oefenen op de Scol di Musica Rufo Wever. 

Ter afsluiting werd op 6 augustus een recital uitgevoerd in de Cas di Cultura. Voor Carlos Bislip was de tevredenheid over het eindresultaat groot. Ook het feit dat de deelnemers zich ontwikkelden en zich in de kijker speelden van de muzikale wereld of de beslissing nemen om in het buitenland verder te studeren. Een voorbeeld daarvan zijn Lidrick Solognier, Stephen Diaz en Denzil Tromp. 

In 2009 werd het eerste camp georganiseerd met als doel mensen bekend te maken met de wereld van de percussie, waaronder Drum Set, Conga en Timbal.

De Drum Set & Percussion Camp 2022 werd mogelijk gemaakt door verschillende bijdragen van onder andere het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied, Departamento di Cultura Aruba en de Scol di Musica Rufo Wever. 

Deel dit artikel