Nieuws op Aruba

Premier Aruba had ontmoeting met Hillary Clinton

ORANJESTAD – Minister-president Evelyn Wever-Croes heeft een ontmoeting gehad met Hillary Clinton om de mogelijkheden te onderzoeken of de Clinton Foundation Aruba kan helpen met innovatieprojecten.

De ontmoeting vond plaats tijdens de conferentie Clinton Global Initiative – Taking Action Together 2022.  De Arubaanse premier is in het buitenland om de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen.  

Tijdens de Clinton Global Initiative-conferentie van dit jaar spraken ex-president Bill Clinton, Hillary Clinton en hun dochter Chelsea Clinton over verschillende onderwerpen. 

De voorzitter van de Wereldgezondheidsorganisatie, WHO, Tedros Ghebreyesus, en de kunstenaar/activist Bono gingen in op de gevolgen van de pandemie en de strategieën die in ontwikkelde en niet-ontwikkelde landen worden gebruikt. Hun advies is te investeren in een gezondheidszorgsysteem.

Deel dit artikel