Aruba

Rotonde Palm Beach weer helemaal open op 23 september

ORANJESTAD – De rotonde van Palm Beach gaat drie weken later dan gepland, volledig open. 23 september is de nieuwe streefdatum.

De nieuwe vertraging heeft te maken met de afwerking van het middengedeelte van de rotonde. De rotonde zou eigenlijk 1 juli opengaan, maar dat werd uitgesteld tot 1 september en nu dus drie weken later.

Of dart ook gevolgen heeft voor de totale kosten van de renovatie is niet bekend. Het project was begroot op 19 miljoen florin.

Woensdag 7 september gaat de rotonde vanaf 12.00 uur helemaal dicht om de laatste topasfalt aan te brengen. Twee dagen later, op vrijdag de negende gaat de buitenring open voor het verkeer. De binnering blijft dicht zodat de wegwerkers aan het middengedeelte dat veilig kunnen doen.

Het verkeer dat naar de naar de hotels moet gaan, wordt omgeleid via de Irausquin Boulevard, Gasparito en Palm Beach.

Deel dit artikel