Geen categorie

De beste luiertassen van 2022 

Als je eenmaal een baby hebt, is het verleden tijd om alleen je sleutels en telefoon te pakken en de deur uit te lopen. Je hebt met een kind meer nodig dan die kleine crossbody tas dames! Elke reis uit je huis betekent het inpakken van luiers, spuugdoekjes, doekjes, speelgoed, flessen, fopspenen en een aankleedkussen, samen met je sleutels en telefoon (als er ruimte voor is). Met een luiertas rugzak kun je niet alleen alles bij je dragen, maar heb je ook je armen en handen vrij voor andere dingen, zoals het duwen van een kinderwagen of het dragen van je baby. Gebruik daarom niet je Ted Baker tas zwart maar een van deze modellen als luiertas! 

Dagne Dover Indi Diaper Backpack

De Dagne Dover Indi-rugzak staat bovenaan onze lijst omdat hij verkrijgbaar is in drie maten en een verscheidenheid aan kleuren, en hij past bij elke levensfase, of je nu een baby, peuter of groter kind hebt. De grootste maat is perfect voor baby’s en heeft veel opbergruimte, evenals zakken en buidels, zodat alles een plaats heeft. Het wordt geleverd met een matje voor het veilig verschonen van luiers en heeft zelfs een laptophoes voor ouders. De zachte en gemakkelijk te reinigen buitenkant van neopreen houdt deze luiertas rugzak vlekvrij. Door de meegeleverde kinderwagenriemen en bagagegleuf in de rug hoef je hem niet op je rug te dragen tijdens het reizen. Het slanke, unisex-ontwerp is perfect voor mama en papa, of zelfs oma en opa, om te dragen.

Skip Hop Forma Diaper Backpack

Deze luier rugzak staat iedereen geweldig. Het is ontworpen om lichtgewicht te zijn, bevat twee opbergkubussen die geweldig zijn voor flessen en andere items die je snel moet pakken, en wordt geleverd met een gezellige mat om de luiers van je baby te verschonen. Het heeft veel ruimte binnenin, evenals vakken en buidels zowel binnen als buiten. De schouderbanden zijn verstelbaar om een ​​comfortabele pasvorm te garanderen, en het heeft een handvat aan de bovenkant voor wanneer je de tas snel onderweg moet pakken. 

Ruvalino Diaper Bag Backpack

Als je veel waar voor je geld wilt krijgen, is deze stijlvolle converteerbare tas iets voor jou. Het kan worden gedragen als een rugzak of crossbody tas, of het kan worden gedragen door de bovenste handvatten. Het heeft verschillende binnen- en buitenvakken om de opslag georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te maken en het heeft voldoende ruimte voor flessen, doekjes, luiers, kleding en meer. Deze rugzak wordt ook geleverd met een aankleedkussen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Fawn Design Premium Vegan Leather Diaper Bag

Deze luier rugzak is verkrijgbaar in vier kleuren, elk met gouden hardware voor een extra stijlvolle touch. Je kunt de tas als rugzak of crossbody tas dragen, of je kunt de riemen eraf halen om hem aan het handvat aan de bovenkant te dragen. Het heeft verschillende binnen- en buitenvakken, sommige met ritssluiting, zodat je alles kunt opbergen – en vinden – om je baby blij te maken tijdens uitstapjes.

Deel dit artikel