Aruba

Actueel reisadvies voor Aruba in verband met corona

ORANJESTAD – Wil je vanuit Nederland op vakantie naar Aruba, dan kan dat. Het actuele reisadvies voor Aruba is groen. Dit betekent dat de veiligheidsrisico’s vergelijkbaar zijn met die in Europees Nederland. Reizigers hoeven geen coronatest te doen en/of een gezondheidsverklaring voor Aruba in te vullen. Ook hoeven zij geen Bezoekersverzekering meer te kopen.

Wat moet je vooraf regelen?

Voordat je op reis kunt naar Aruba moet je enkele zaken regelen. Iedereen die naar Aruba reist moet binnen 72 uur voor vertrek online de immigratiekaart en een gezondheidsverklaring invullen (de ED-card).

Terugreis naar Nederland

Je mag gewoon terugreizen. Er zijn geen aparte maatregelen meer als je naar Nederland reist. Je hoeft geen coronabewijs of negatieve NAAT(PCR)-test te laten zien. Ook hoef je niet in (thuis)quarantaine.

Meer informatie

De regels voor het reizen naar Aruba kunnen ieder moment veranderen. Dit artikel is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Ga je binnenkort op reis naar Aruba houd dan de officiële website van de overheid, www.aruba.com goed in de gaten. Hier vind je de meest actuele reisadvies voor Aruba.

Bronnen: www.aruba.com en www.nederlandwereldwijd.nl


Lees ook:

Deel dit artikel