Nieuws op Aruba

Koninkrijksteam pakt dubbele winst tegen Aruba

Foto: Honkbalsoftbal.nl

WILLEMSTAD – Team Kingdom of the Netherlands speelde gisteren in het Tio Daou Ballpark in Sta Rosa op Curaçao een double header tegen het nationale team van Aruba. De grote selectie van het Koninkrijksteam tijdens deze Kingdom Series is opgedeeld in twee teams: Team Orange en Team Blue, schrijft Honkbalsoftbal.nl.

Team Orange speelde de ochtendwedstrijd en nam een vroege voorsprong. De knuppels van het Koninkrijksteam hadden een inning nodig om op gang te komen, maar dat lukte in de tweede inning zeer goed: 4-0.

Aruba deed in de derde inning iets terug toen Burgersdijk na een driehonkslag een wilde worp gooide waarop Aruba zijn eerste punt van de wedstrijd kon scoren.

Het Koninkrijksteam sloeg direct terug, want in de gelijkmakende inning zorgde Sharlon Schoop er met zijn solo homerun naar het linksveld voor dat de marge al snel weer vier werd.

In de vijfde inning vergrootte het Koninkrijksteam de voorsprong naar 7-1. Daar kwamen in de zesde inning nog eens vier runs bij, waardoor de eindstand van de eerste wedstrijd van de dag met 11-1 op het scorebord kwam.

Deel dit artikel