Nieuws op Aruba

Sunclass Airline gaat weer vliegen tussen Stockholm en Oranjestad

Foto - Queen Beatrix International Airport

ORANJESTAD – De Deense chartermaatschappij Sunclass Airlines gaat weer vliegen op Aruba. Dat zegt de online nieuwssite Caribbean Journal, die dat heeft vernomen van functionarissen op Aruba’s Queen Beatrix International Airport. 

Voorlopig wordt er slechts twee keer per maand op donderdag gevlogen. Gezien de beperkte frequentie is het volgens luchtvaartnieuws.nl aannemelijk dat de route wordt gecombineerd met een andere bestemming in het Caribisch gebied.

De maatschappij vertrok op de luchthaven tijdens de uitbraak van de coronapandemie.

Op de route tussen Scandinavië en Aruba wordt een Airbus A330 ingezet. De maatschappij beschikt over een widebodyvloot met verschillende A330’s (200, 300 en 900) en een vloot met Airbus A321’s.

Sunclass Airlines (voorheen Thomas Cook Airlines Scandinavia) biedt charterdiensten aan vanuit Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Het bedrijf is gelieerd aan de Ving Group, een Scandinavische touroperator.

Deel dit artikel