Nieuws op Aruba

Suriname gaat met nieuwe luchtvaartmaatschappij op Caribisch gebied vliegen

PARAMARIBO – Suriname heeft er een nieuwe luchtvaartmaatschappij bij. Badjas Airlines, onderdeel van de Badjas Group, ontving onlangs haar eerste vliegtuig, een ATR 42-300. Binnenkort moeten er nog twee toestellen aan de vloot worden toegevoegd, schrijft luchtvaartnieuws.nl.

De Badjas Group omvat vijf business units, zoals een busbedrijf, transportonderneming en een verhuurafdeling van zware machines.

Badjas Airlines gaat zich bezighouden met het aanbieden van vrachtvluchten tussen Suriname en het Caribisch Gebied.

De eerste ATR 42 draagt de registratie P4-RTS en staat op Aruba geregistreerd. Het vliegtuig werd ruim 32 jaar geleden gebouwd voor Continental Express en vloog daarna bij het Indonesische KalStar Aviation en Expressair.

Deel dit artikel