Nieuws op Aruba

Minister Infrastructuur en Waterstaat bezoekt luchthaven Aruba

Foto - Queen Beatrix International Airport

ORANJESTAD – Aruba Airport Authority N.V. (AAA) verwelkomde de minister van Infrastructuur en Waterstaat, de heer Mark Harbers. Tijdens het bezoek werd minister Harbers namens AAA ontvangen door Chief Operations Officer, de heer Jurgen Benschop en directeur Arbo, Veiligheid en Duurzaamheid, mevrouw Angeline Flemming.

Minister Harbers ontving de laatste informatie over het herstel binnenkomende passagiers, de strategische toekomstvisie en de recente mijlpaal van de ondertekening van het Memorandum of Understanding tijdens de Dutch Caribbean Cooperation of Airports’ Sustainability Conference.

Daarnaast is minister Harbers ook geïnformeerd over de beveiligingsaspecten van de luchthaven en de plannen voor het project Gateway 2030. Tijdens het bezoek kreeg dhr. Harbers een rondleiding door de terminal, waarbij de nadruk lag op Aruba’s Amerikaanse pre-clearance-operatie. Voorafgaande inklaring in de VS is essentieel voor Amerikaanse reizigers om lange rijen bij het inchecken te voorkomen.

Deel dit artikel