Aruba

Arubaanse vrouw met bolita’s loopt na acht vluchten in Brussel tegen de lamp

ZAVENTEM – Een vrouw uit Aruba die in België betrapt was op drugsmokkel riskeert 36 maanden cel. De vrouw had bolletjes cocaïne verstopt in haar lichaam. Na onderzoek bleek dat ze in krap drie maanden al acht maal naar Curaçao was gevlogen, maar al die keren nooit gecontroleerd op drugssmokkel.

Op 23 september ging het voor haar mis. Ze landde op Brussels Airport met een vlucht vanuit Curaçao, en werd met zo’n reisgeschiedenis gevraag een urinetest af te leggen. Die wees uit dat er drugs in haar lichaam zat.

Ze bekende meteen en zei dat ze een bolletje cocaïne verstopt had in haar vagina en nog meer in haar anus, maar die werden bij een bezoek aan het ziekenhuis nooit gevonden.

“Ik deed het om mijn schulden terug te betalen”, klonk haar excuus tegen de politie. Het vonnis valt op 2 februari.

Deel dit artikel