Nieuws op Aruba

Prijs benzine en diesel op Aruba weer omlaag

ORANJESTAD – De prijs voor benzine en diesel op Aruba gaat vanaf woensdag weer omlaag. Een liter benzine kost dan bijna 2,44 florin. Dat meldt het ministerie van Economische Zaken, Communicatie en Duurzame Ontwikkeling.

De nieuwe literprijs is bijna dertien cent lager. Op Nieuwjaarsdag ging de prijs juist vijf cent omhoog en kwam toen op 2,57 florin.

Diesel ging toen ook vijf cent omhoog, maar gaat nu weer twintig cent omlaag en komt vanaf woensdag op ruim 2,46 florin per liter.

Met de nieuwe prijs begint Aruba het nieuwe jaar met hogere prijzen voor brandstof dan aan het begin van oude jaar. Toen betaalde de automobilist 2,30 florin voor een liter benzine. Diesel kostte in januari van dit jaar nog 1,95 florin per liter.

Deel dit artikel