Nieuws op Aruba

Aruba Tourism Authority en Arubaans Olympisch Comité versterken samenwerking voor 2023

Foto NoticiaCla

ORANJESTAD – Aruba Tourism Authority (A.T.A.) en het Arubaans Olympisch Comité (C.O.A.) hebben een overeenkomst ondertekend voor 2023. Deze overeenkomst is gericht op het versterken van de samenwerking tussen de twee organisaties en het bevorderen van sportevenementen op Aruba. 

A.T.A. en C.O.A. erkennen de belangrijke rol die sport speelt in het vormen van gemeenschappen en jongeren en streven naar een duurzame samenwerking. De overeenkomst biedt lokale atleten de mogelijkheid om op internationaal niveau te concurreren en draagt bij aan de promotie van Aruba.

Het management van A.T.A. vindt het vooral belangrijk om bij te dragen aan lokale evenementen die onder andere een groot aantal bezoekers trekken. A.T.A. houdt rekening met de kwaliteit van de evenementen en of ze Aruba op een bepaalde manier helpen positioneren. Men denkt hierbij aan bijvoorbeeld Beach Tennis, KLM Marathon, Aruba Hi Winds en golf evenementen.

Deel dit artikel