Nieuws op Aruba

Diesel fors goedkoper op Aruba

ORANJESTAD – De dieselprijs op Aruba is gisteren met ruim 25 cent aanzienlijk gedaald. Aan de pomp moet nu bijna 2,35 florin worden betaald. Benzine daalde ook, maar met een bescheiden vijf cent per liter. Automobilisten betalen nu ruim 2,57 florin.

Kerosine is fors in prijs verlaagd. Een liter kost nu iets meer dan 2,44 florin. Dat is bijna 42 cent goedkoper dan begin deze week.

Op Curaçao zijn de tarieven daarentegen recent gestegen. Sinds eind februari is de benzineprijs met achttien cent gestegen tot net iets meer dan 2,17 gulden. De dieselprijs is met vijftien cent gestegen en staat nu op bijna 1,92 gulden.

Hoewel de tarieven op Aruba aanzienlijk zijn gedaald, zijn de prijzen voor benzine en diesel nog steeds veel gunstiger op Curaçao.

Deel dit artikel