Nieuws op Aruba

Het Openbaar Ministerie van Aruba gaat in beslag genomen boten veilen 

ORANJESTAD – Het Openbaar Ministerie van Aruba gaat twaalf boten veilen, die op de marinierskazerne in Savaneta opgeslagen liggen. Het gaat om boten die door de kustwacht onderschept zijn en door justitie ontnomen zijn.

Deze boten hoeven niet langer te worden bewaard en zullen aan de hoogste bieder worden verkocht. Om te voorkomen dat de boten door crimineel geld gekocht worden, moeten geïnteresseerden zich van tevoren inschrijven bij het Openbaar Ministerie. 

Dat kan tot en met vrijdag 17 maart. De veiling is op vrijdag 24 maart en wordt uitgevoerd via het indienen van een schriftelijk bod op de boot van keuze. De hoogste bieder per boot krijgt zo snel mogelijk bericht. 

Het OM geeft geen garantie op de staat van de boten. De verkoop geschiedt as is where is. De koper zorgt zelf voor het transport.

Deel dit artikel