Nieuws op Aruba

Bucuti & Tara Beach Resort viert Earth Day met succesvolle strand schoonmaakactie

Foto - Bucuti & Tara Beach Resort

ORANJESTAD – Bucuti & Tara Beach Resort vierde de week van Earth Day met een succesvolle strand schoonmaakactie op Eagle Beach.

Een indrukwekkende groep van 26 hotelgasten en medewerkers, 57 scholieren en twee docenten van Mon Plaisir Basisschool en 12 vrijwilligers van de Aruba Airport Authority (AAA) werkten samen om het strand schoon te maken. In totaal is er 65 kilogram aan afval en vuilnis verzameld.

Tijdens het evenement hield de premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes, een inspirerende toespraak over duurzaam toerisme en het belang van het behoud van het milieu voor toekomstige generaties. Het evenement was een herinnering dat we als gemeenschap een positieve impact kunnen hebben op onze planeet.

Zaterdag 22 april zullen ter ere van Earth Day 54 bomen worden geplant door medewerkers van Bucuti & Tara Resort en geïnteresseerde gasten als viering van het 54-jarig jubileum van Earth Day.

Deel dit artikel