Nieuws op Aruba

Hilton Aruba investeert 100 miljoen dollar

ORANJESTAD – Hilton start in mei van dit jaar met de bouw van het nieuwe gebouw van negen verdiepingen, 161 extra kamers en een exclusieve Rooftop Club. Elke kamer op de eerste verdieping krijgt een eigen privézwembad. 

De Rooftop Club heeft een speciale ruimte voor het ontbijt, ’s middags is er Happy Hour, maar iedereen kan er de hele dag terecht. Dit is een aanvullende voorziening voor hotelgasten die bereid zijn meer te betalen voor een exclusieve ervaring.

Het nieuwe gebouw wordt gebouwd op de bestaande kavel van het Hilton Aruba dat zich achter de Curaçao-toren bevindt. Lokale bedrijven met lokale medewerkers krijgen de bouw van de nieuwe toren toevertrouwd. 

Daarnaast gaat Hilton de kamers in de drie torens van het hotel compleet renoveren. Het gaat om in totaal 357 kamers. Volgens de plannen moet de bouw en renovatie in 2025 klaar zijn. Er is een bedrag van 100 miljoen dollar mee gemoeid, die via lokale banken en het pensioenfonds wordt gefinancierd.

Deel dit artikel