Nieuws op Aruba

Tata Arubiano heeft eindelijk toegegeven zijn zoon te hebben vermoord in Amerika

Foto NoticiaCla

ORANJESTAD – De Arubaan Frederick ‘Rudy’ Franken, die vier jaar geleden verdacht werd van het doodsteken van zijn eigen zoon RJ van drie jaar, heeft deze week in de Amerikaanse rechtbank in Florida zijn schuld bekend voor wat hij in maart 2019 heeft gedaan. 

Franken is inmiddels veroordeeld voor moord met voorbedachten rade in de eerste graad en zal levenslang in de gevangenis zitten zonder de mogelijkheid van beroep. 

De moeder van RJ, Darelly (Rivera) van Dieren, heeft dit exclusief bevestigd aan de Arubaanse nieuwsportaal NoticiaCla. “Het was een gevecht van vier jaar, maar eindelijk heeft hij (Frederick Franken: red) zijn hoofd gebogen,” aldus de moeder van RJ. 

Terwijl Rivera zegt dat ze alles heeft verloren, inclusief haar militaire carrière, is ze er zeker van dat ze sterker is dan ooit tevoren. “Dit hoofdstuk is afgesloten en nu kan ik verder met mijn leven. Een nieuw hoofdstuk, maar met mijn zoon in gedachten,” vervolgde Van Dieren tegen NoticiaCla. 

“Ik zal mijn zoon altijd missen!” voegde ze eraan toe. Wat betreft de zaak, volgens Van Dieren was het de bedoeling om maandag naar de rechtbank te gaan om in hoger beroep te gaan, maar de man veranderde onverwachts zijn verklaring in de rechtszaal deze week.

Deel dit artikel