Nieuws op Aruba

Aruba Airport vertelt bezoekende ingenieurs over duurzame initiatieven

 Het team van KIVI Caribbean Engineers samen met het team van Aruba Airport tijdens het bezoek. Foto: Aeropuerto Reina Beatrix

ORANESTAD- KIVI Caribische ingenieurs hebben onlangs de luchthaven van Aruba bezocht, waar ze alles te weten kwamen over de duurzame initiatieven en uitbreidingsplannen van Aeropuerto Internacional Reina Beatrix.

Angeline Flemming, Directeur Gezondheid, Veiligheid en Duurzaamheid van AAA, en Christine Kaarsbaan-Leo, Manager Duurzaamheid en Gezondheid, deelden inzichten over de vitale rol van AAA in de gemeenschap en SDG-projecten voor een blijvende positieve impact. Mechanical Engineer (Onderhoud), Raymond Croes, gaf een overzicht  van projecten van AAA die bij zullen dragen aan een duurzamere luchthavenoperatie in de nabije toekomst.

Het team van Aruba Airport zei KIVI Caribbean dankbaar te zijn voor hun bezoek en de interesse in de inzet van de AAA voor een duurzamere toekomst.

Deel dit artikel