Nieuws op Aruba

Opening schoolspelen WE Aruba 2023

Foto Facebook

ORANJESTAD – In het Frans Figaroa Sportcomplex te Oranjestad zal op vrijdagavond 26 mei 2023 de opening plaatsvinden van de Schoolspelen WE Aruba 2023. Tussen 17.30 en 20.30 uur zal het sportcomplex bruisen van de activiteiten en de energie van de jeugd.

Zo’n 1000 leerlingen, afkomstig van 45 kleuterscholen, basisscholen en middelbare scholen uit de regio, staan klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden, met competitie in zeven sportieve categorieën, waaronder badminton, functionele fitness, volleybal, basketbal, voetbal, strandtennis en sportdans.

De organisatie, ondersteund door de regering, nodigt iedereen uit om dit spektakel bij te wonen. Zij verwelkomt de gemeenschap om samen te genieten van de sportieve prestaties van de jongeren en de feestelijke sfeer van de Schoolspelen 2023. Met deze uitnodiging benadrukt de regering het belang van sport en gezonde competitie in het onderwijssysteem. Het evenement biedt een kans om de jonge atleten in actie te zien en ze aan te moedigen bij het neerzetten van hun beste prestaties.

Deel dit artikel