Nieuws op Aruba

Tweede dodelijke slachtoffer op Aruba had geen rijbewijs

Foto 24ora

ORANJESTAD – De man die gisterochtend rond de klok van zes uur bij een frontale botsing bij de Winter Garden Supermarkt in Savaneta het leven liet is de 17-jarige Kevin Ruben Tromp. Hij had geen rijbewijs.

Door nog onbekende oorzaak raakte zijn KIA Rio van de weg en botste frontaal op een tegemoetkomende truck. Bij aankomst van de politie reageerde Kevin niet meer.

De ambulance die daarna arriveerde op de locatie, deed haar uiterste best, maar kon niets meer doen voor het slachtoffer.

Eerder die ochtend, in de nacht overleed er ook al een automobilist. Dat ongeluk, op de Nelson O. Oduber Avenue kostte het leven aan Ray Kelvin Zambrano Burgos. Ray is net als Kevin geboren op Aruba. Hij was 26 jaar oud.

Vorig jaar eindigde Aruba met veertien verkeersdoden. Dit jaar was het eerste geval van een verkeersdode op 13 januari, toen politieagent Austin Illes overleed in Macuarima. Het tweede geval was op 5 mei, toen Ruby Garcia ook stierf op dezelfde Nelson Orlando Oduber Avenue. Gisteren dus Kevin en Ray, het derde en vierde dodelijke slachtoffer dit jaar in het verkeer.

Deel dit artikel