Aruba

Vijftien bedrijven Aruba mee op handelsmissie naar Colombia

In de laatste voorlichtingssessie werden de puntjes voor het aankomende bezoek nog eens op de i gezet.

ORANJESTAD- Een groep van 15 prominente Arubaanse bedrijven heeft de krachten gebundeld voor een uitzonderlijke uitgaande handelsmissie naar Bogota, Colombia. De ondernemingen vertegenwoordigen diverse sectoren van de economie, waaronder de dienstensector.  

Colombia wordt door velen gezien als een land met veel zakelijke mogelijkheden. Minister Geoffrey Wever zal deze missie leiden. De agenda, van 22 tot en met 26 mei, belooft een fascinerende reeks van evenementen, waaronder bilaterale gesprekken, zakelijke rondetafelgesprekken en locatiebezoeken.

Een van de hoogtepunten van de week is een speciale viering, georganiseerd door de Aruba Tourism Authority. Deze gelegenheid zal de handelsmissie een unieke kans bieden om de Colombiaanse markt te verkennen en nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Groeiende belangstelling

De uitgaande handelsmissie naar Bogota is een duidelijke indicatie van het groeiende belangstelling voor het zakendoen met bedrijven in het buurland.  

Deel dit artikel