Advertentie

Uitnodiging Cyber Security event | Advertentie

Successfully Caribbean organiseert het event Cyber Security op Aruba dat plaatsvindt op 7 juni. Ontdek de fascinerende wereld van cyberbeveiliging tijdens een boeiende lezing, gepresenteerd door onze topexpert Roy Sandbergen. En dat is nog niet alles – Fortinet zal spreken tijdens het event! 

Als bedrijf is het belangrijk om je te beschermen tegen de gevaren van cyber security. Tijdens dit event gaan we dieper in op deze gevaren en hoe jullie je organisatie beter kunnen beschermen.

Ze zullen je alles vertellen over de meest voorkomende bedreigingen, zoals accountmisbruik, ransomware en datalekken voor bedrijven. Zo weet je precies waar je op moet letten en wat je kunt doen om je bedrijf veilig te houden.

Natuurlijk gaan ze ook kijken naar hoe hackers te werk gaan en welke trends er momenteel spelen in de wereld van cyber security. Het belooft een interessante middag te worden!

Dit evenement is speciaal bedoeld voor bedrijven die zich willen laten informeren en beschermen tegen cyberaanvallen en de mogelijke gevolgen daarvan. Naast leerzame sessies is er volop gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en ervaringen uit te wisselen.

Meld je nu aan en we zien je graag op 7 juni 💡

Welkom 15.00

Start event 15.30

Netwerk moment 17.00

Meld je HIER aan

Deel dit artikel