Nieuws op Aruba

Man rijdt met hoge snelheid van klif bij Arashi

Foto's | 24ora.com

ARASHI – Een automobilist is met hoge snelheid van een klif bij Arashi gereden. Bij aankomst van de politie was de man, met initialen M. al uit de auto geklommen. Hij had verschillende schrammen op zijn lichaam door de rotsen.

Volgens getuigen reed hij opzettelijk met hoge snelheid de auto van de klif, maar kwam niet erg ver: de auto bleef gedeeltelijk in het water op de rotsen staan. Brandweer was ter plaatse met reddingsmateriaal, maar hoefde niet in actie te komen. Ambulancepersoneel ontfermde zich ter plaatse over het slachtoffer.

Uiteindelijk werd slachtofferhulp opgeroepen die met de chauffeur kwam praten, waarna hij is opgenomen in het ziekenhuis, waar familieleden op hem wachtten. Het motief voor zijn daad is nog niet duidelijk.

De auto moet met een kraan worden verwijderd. Met een sleepwagen is het een moeilijke klus.

Deel dit artikel