Nieuws op Aruba

Belastingdienst Aruba keert ruim 15 miljoen florin aan belastingteruggave uit 

ORANJESTAD – De Belastingdienst heeft aangekondigd dat in de eerste zes maanden van 2023 een bedrag van ruim vijftien miljoen florin is terugbetaald aan belastingbetalers die te veel belasting hebben betaald.

Het gaat om meer dan achtduizend gevallen van belastingteruggave, goed voor een totaal van ruim zestien miljoen florin. Deze teruggave heeft betrekking op diverse jaren, waarbij de hoogste bedragen zijn uitbetaald voor de inkomstenbelasting van de jaren 2019, 2020 en 2021.

Op dit moment is de Belastingdienst bezig met het opstellen van de definitieve aanslag voor de inkomstenbelasting van het jaar 2022, voor alle belastingbetalers die hun inkomstenbelasting hebben ingediend.

In de komende maanden ontvangen deze belastingbetalers per post de definitieve aanslag voor de inkomstenbelasting van het jaar 2022. 

Belastingbetalers die een teruggave verwachten en geen openstaande belastingverplichtingen hebben, kunnen deze teruggave op hun bankrekening verwachten.

Deel dit artikel