Nieuws op Aruba

Politie zoekt twee getuigen van dodelijk ongeval in Havenstraat

Foto 24Ora

ORANJESTAD – De politie van Aruba is op zoek naar twee getuigen van een ongeval in de Havenstraat in Oranjestad. Dat gebeurde op 14 juli rond 22:50 uur ’s avonds. Eén van de betrokken bestuurders verloor bij dit ongeluk zijn leven.

Getuigen ter plaatse meldden dat de voertuigen met hoge snelheid door Zoutmanstraat naar de Havenstraat reden. Mogelijk omdat ze elkaar achtervolgden of met een race bezig waren.

Eén van de voertuigen haalde de ander vermoedelijk in, maar verloor de controle en crashte. Het slachtoffer werd daarbij uit het voertuig geslingerd en overleed aan zijn verwondingen.

Twee getuigen

Een bromfietser, die mogelijk getuige was van het ongeval, werd achter de twee auto’s gezien. De politie vraagt zowel de bromfietser als een vrouw in een witte jurk op het trottoir om contact op te nemen.

De politie werkt in dit onderzoek samen met de Koninklijke Marechaussee. Er wordt een oproep gedaan aan eventuele andere getuigen van het ongeval om zo snel mogelijk contact op te nemen via de politietiplijn of door een WhatsApp-bericht te sturen naar de verkeerspolitie.

Je kunt contact opnemen met de politietiplijn op 11141. Of je kunt een WhatsApp-bericht sturen naar de verkeerspolitie via het nummer 5975191.

Deel dit artikel