Nieuws op Aruba

Twee mannen slachtoffer van overval thuis in Tanki Flip

ORANJESTAD – Bij een overval gistermiddag in een woning in Tanki Flip zijn twee gewonden gevallen. Dat gebeurde toen twee bewoners in gevecht raakten met de overvaller.

De Spaanssprekende overvaller, die geheel in het zwart gekleed was, had een wapen bij zich, die tijdens de vechtpartij afging en beide bewoners raakte. De verdachte is daarna te voet gevlucht van de plaats van het misdrijf.

Een ambulance arriveerde ter plaatse om medische hulp te verlenen. Het overvalteam, de technische recherche en het slachtofferhulp-team waren ook ter plaatse voor onderzoek en om de slachtoffers te ondersteunen.

Volgens de laatste informatie is de verdachte zonder buit vertrokken. Een patrouille die later de omgeving doorzocht, vond een bivakmuts vlak bij de woning. 

Deel dit artikel