Aruba

Air Century drie keer per week tussen Punta Cana en Aruba

ORANJESTAD – Air Century voegt een directe vlucht toe die het hele jaar door van Punta Cana in Dominicaanse Republiek naar Aruba en terug vliegt. De route van Punta Cana naar Aruba, start volgens planning op 15 december 2023.

Deze vlucht vliegt drie keer per week, op maandag, woensdag en vrijdag en opereert met een CRJ-200 Bombardier vliegtuig, dat vijftig passagiers per vlucht mee kan nemen.

De nieuwe route tussen Punta Cana en Oranjestad gaat ook dienen als een hub voor Air Century, die passagiers verbindt met verschillende bestemmingen zoals Havana, St. Maarten, Cartagena, Curaçao en Puerto Rico.

Toekomst

De luchtvaartmaatschappij heeft ambitieuze plannen om hun operaties uit te breiden met directe routes naar Miami, New York en Cancun en overweegt ook de connectiviteit van Caribische reizigers naar Noord-Amerika te versterken.

Naast deze route heeft Air Century plannen om hun vloot te versterken door in november van dit jaar twee CRJ-700 vliegtuigen toe te voegen en verwacht een verdere uitbreiding van de vloot in 2024. Deze vliegtuigen, met een capaciteit van ongeveer 70 stoelen, zullen de connectiviteit tussen Aruba en de Dominicaanse Republiek aanzienlijk verbeteren.

Momenteel opereert Air Century de route van Santo Domingo naar Aruba op woensdagen en zondagen met tarieven vanaf 155 dollar. De nieuwe route Punta Cana en Oranjestad vliegt op maandagen, woensdagen en vrijdagen met prijzen vanaf 199 dollar.

Deel dit artikel