Nieuws op Aruba

De Aruba Tourism Authority ATA lanceert tweede seizoen podcast ATA Talks About

ORANJESTAD – De Aruba Tourism Authority ATA lanceert het tweede seizoen van de podcast ATA Talks About. Die is elke woensdagavond te beluisteren via Facebook, TeleAruba en on-demand. Vandaag is de eerste aflevering.

Tijdens het eerste seizoen lag de nadruk op ATA als organisatie. Er werd gekeken naar de verantwoordelijkheden en kerntaken, en er werden inzichten gegeven in de mensen die deze taken uitvoeren. 

Daarnaast werden enkele mythes rondom ATA aangepakt. De reactie van de gemeenschap was volgens ATA zeer positief, wat de reden is dat de organisatie heeft besloten om door te gaan met de podcast voor een tweede seizoen, met als voornaamste doel de gemeenschap goed te informeren.

Twaalf afleveringen

Het tweede seizoen van ATA Talks About bevat in totaal twaalf afleveringen. Er verschijnen verschillende lokale belanghebbenden als gasten, waarbij openhartig gesproken wordt over onderwerpen die relevant zijn voor de toeristische sector. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere milieubewust toerisme, de arbeidsmarkt en educatie, veiligheid, niche marketing, en lokale en internationale ontwikkelingen. 

Daarnaast wordt er gesproken over de opvallende aanwezigheid van Aruba in belangrijke markten, en wordt er meer verteld over de inspanningen op het gebied van promotie in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Europa. Verschillende mensen uit de lokale en internationale gemeenschap nemen deel aan deze discussies.

Inzicht

De afleveringen, gemodereerd door Tristan Every, zijn informatief en hebben als doel een breder inzicht te bieden, zelfs achter de schermen, in de Arubaanse toeristische sector. 

Op deze manier kan de hele Arubaanse gemeenschap op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de toeristenindustrie en leren hoe de organisatie samenwerkt om Aruba als toonaangevende bestemming in het Caribisch gebied te behouden en de collectieve ontwikkeling in de gewenste richting te sturen.

Alle afleveringen kunnen ook worden beluisterd en bekeken op Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en het YouTube-kanaal van Sopi Mix Studio.

Deel dit artikel