Nieuws op Aruba

Nieuwe straatlampen voor verhoogde veiligheid in Caya Betico Croes

ORANJESTAD – De Dienst Openbare Werken is op deze week gestart met de installatie van nieuwe en bijkomende straatlampen in Caya Betico F. Croes. Er worden vijftig nieuwe lichtmasten geplaatst ter vervanging van de oude.

De overheid heeft al een tijdje revitaliseringsprojecten lopen in Oranjestad, in samenwerking met de Dienst. Deze projecten hebben als doel een positieve uitstraling te geven aan het centrum van de stad, waardoor de veiligheid verhoogd wordt. 

Om Caya Betico F. Croes ’s avonds aangenamer te maken, is er een investering van meer dan zestig duizend florin, die voorziet in de straatverlichting. 

Er zijn ook andere infrastructuurprojecten die gepland of reeds in uitvoering zijn. Zoals bijvoorbeeld de Wilhelminastraat en Columbusstraat. Ondanks enige vertraging is dit project binnenkort voltooid. 

Het heeft tot doel de bereikbaarheid te verhogen, openbare ruimtes uit te breiden, faciliteiten voor precario-vergunningen te voorzien, bij te dragen aan een schone omgeving en extra parkeerplaatsen te creëren. 

Deel dit artikel