Nieuws op Aruba

Vrouw overlijdt aan verwondingen na tragisch ongeval op Aruba

ORANJESTAD – Gistermiddag is een jonge vrouw bezweken aan haar verwondingen die zij opliep bij een ongeluk afgelopen woensdag. Het noodlottige ongeval vond plaats in de vroege uren van woensdag op de kruising van LG Smith Boulevard en Adriaan Lacle Boulevard. Het betrof een botsing tussen een auto en een brommer.

Als gevolg van de krachtige impact werden de twee mensen op de brommer dertig meter gelanceerd. Beide slachtoffers werden onmiddellijk naar het ziekenhuis vervoerd waar zorg op de Intensive Care nodig bleek.

Op zondagmiddag is besloten om het 21-jarige slachtoffer uit haar lijden te verlossen en los te koppelen van de levensondersteunende apparatuur te halen. Het gaat om de 21-jarige Luisa Torres Gutierrez, geboren in Colombia.

Zij is het achtste dodelijke slachtoffer dit jaar in het verkeer op Aruba.

Deel dit artikel