Nieuws op Aruba

Arubaanse Karol Croes boekt succes tijdens Miss Universe in El Salvador

ORANJESTAD – Karol Croes, de vertegenwoordigster van Aruba voor Miss Universe, is momenteel in El Salvador. Aanstaande zaterdag vindt de 72e editie van de Miss Universe-verkiezing plaats. Meer dan 90 landen, waaronder Aruba, hebben hun vertegenwoordigsters gestuurd.

Tijdens de eerste dagen waren er verschillende activiteiten, zoals historische rondleidingen, kledingpresentaties, een galanacht, evenementen met speciale kinderen, en meer. 

Bij elk van deze activiteiten was volgens nieuwssite 24ora.com duidelijk te zien dat Karol uitstekend vertegenwoordigd was, zowel qua kleding, make-up als haar. Verschillende internationale verslaggevers hebben foto’s van Karol genomen, zowel alleen als samen met andere kandidaten.

Karol ontmoette ook de vertegenwoordigster van Curaçao, Kim Rossen. Waarbij ze de gelegenheid namen om een mooie foto samen te maken. Kim Rossen is Miss Curaçao 2023. 

De wedstrijd zelf vindt plaats in het Nationaal Gymnasium van San Salvador en is te bekijken via de televisiezender Telemundo of via het Hulu-netwerk. 

Voor de finale avond vinden er nog enkele belangrijke evenementen plaats. Aanstaande woensdag is er de preliminaire wedstrijd, een zeer belangrijke gebeurtenis, aangezien de juryleden hier hun punten geven die meetellen voor de selectie van de top 20 kandidaten. 

Op donderdag vindt de avond van de nationale kostuums plaats. In deze competitie moet elke kandidaat een kostuum presenteren dat hun land vertegenwoordigt.

24ora.com is aanwezig in San Salvador om exclusieve verslagen te brengen over Miss Universe. Verwacht wordt onder meer interviews met Karol Croes, andere populaire kandidaten, familie van Karol, en meer. 

Deel dit artikel