Nieuws op Aruba

Arubaanse Karol Croes is klaar voor Miss Universe competitie

fotocredit 24Ora

Karol Croes, de Arubaanse deelnemer aan Miss Universe 2023 verkiezing, voelde zich donderdagavond zelfverzekerd en kalm tijdens de preliminaire ronde en de Nationale Kostuumshow in El Salvador.

Ze is tevreden over haar prestaties en hoopt dat Aruba trots is op haar vertegenwoordiging. Croes had tegenslagen met vlekken op haar kleding voor het jury-interview, maar ze benadrukt hoe goed ze hiermee omging dankzij de hulp van chaperones.

Na de show van donderdagavond, waarbij ze een boodschap over milieuverdediging overbracht, ontspande Croes met de andere kandidaten tijdens een pizza-avond met muziek en dans. Ze waardeert de ondersteuning van haar familie enorm, die haar emotioneel steunden tijdens het evenement, vooral tijdens de preliminaire avond.

Miss Universe 2023 wordt vanavond gehouden in San Salvador en is de 72e editie van de wedstrijd. Het evenement kenmerkt zich door de deelname van 84 kandidaten, waaronder voor het eerst een vertegenwoordiger uit Pakistan en de terugkeer van meerdere landen. Belangrijke veranderingen in de regels omvatten de toelating van getrouwde vrouwen, moeders en transgender deelnemers.

De Miss Universe Organisatie, geleid vanuit Amerika en Thailand, organiseert deze en gerelateerde evenementen zoals Miss USA en Miss Teen USA, momenteel eigendom van JKN Global Group. Hun missie focust op humanitaire kwesties en het stimuleren van positieve veranderingen wereldwijd. De huidige Miss Universe is R’Bonney Gabriel uit Amerika.

Deel dit artikel