Nieuws op Aruba

Drie jongeren aangehouden in Aruba voor vuurwapenbezit

ORANJESTAD – De Arubaanse politie heeft drie jongeren aangehouden in verband met het bezit van een vuurwapen. Dit gebeurde nadat een politiepatrouille een auto voor controle had gestopt op de Ierlandstraat. Tijdens deze controle vluchtte een van de jongens uit de auto en verborg hij een vuurwapen in de tuin van een nabijgelegen huis.

Het Atraco Team van de politie heeft onderzoek verricht naar het incident en heeft de 16-jarige J.R., die van de plaats van het incident was gevlucht, aangehouden. Naast deze jongere zijn er nog twee personen betrokken bij deze zaak. In totaal zijn er drie personen aangehouden wegens het bezit van een vuurwapen.

De politie roemt het snelle en effectieve werk van het Atraco Team, dat de zaak snel heeft kunnen oplossen. Tevens doet de Cuerpo Policial een oproep aan burgers die iets gezien of gehoord hebben over dit incident om contact op te nemen met de politietiplijn op nummer 11141. 

Deel dit artikel