Nieuws op Aruba

SETAR investeert in geavanceerde Fiber-infrastructuur voor scholen op Aruba

ORANJESTAD – Alle scholen in Aruba worden binnenkort voorzien van een geavanceerde Fiber-infrastructuur. Telecombedrijf SETAR heeft aangekondigd dat het meer dan één miljoen florin geïnvesteerd om dit grootschalige project te realiseren.

Het initiatief, dat aan het begin van het jaar van start ging, heeft als doel alle scholen op het eiland aan te sluiten op de snelle Fiber-verbinding. Deze investering in de technologische infrastructuur zorgt voor innovatievere communicatiemogelijkheden in het onderwijs en draagt bij aan de voorbereiding op een steeds digitaler wordende toekomst. 

SETAR benadrukt dat deze financiële bijdrage niet alleen een technologische inspanning is, maar ook een investering in de mogelijkheden, groei en vooruitgang voor iedereen op Aruba. 

Deel dit artikel