Aruba

Steekpartij en vuurwapens op strand van Aruba

Foto:"24ora.com

ORANJESTAD – Bij een overval zaterdagavond net voor de klok van acht uur is een gewonde gevallen. Dat gebeurde in het gebied van het Kini Kini Building aan het strand. Bij dit voorval werd een duo door een groep van drie personen fysiek aangevallen. De slachtoffers zijn vervolgens richting Caya Grandi gevlucht.

Bij aankomst trof de politie een beveiligingsmedewerker van een nabijgelegen bedrijf aan en startte onmiddellijk een zoektocht in de omgeving, aangezien zowel de slachtoffers als de daders niet ter plaatse waren.

Het duurde niet lang of de politie vond een man met steekwonden achter de Silla Bar. Hij verklaarde dat hij en zijn vriend plotseling werden overvallen door een drietal. Hoewel ze zich probeerden te verdedigen, sloegen ze op de vlucht toen ze twee vuurwapens zagen. De man had verwondingen opgelopen en zocht hulp.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de vuurwapens, maar deze niet gevonden. Gezien de ernst van het incident werden beide slachtoffers naar het politiebureau gebracht om daar in een rustigere en koelere omgeving meer informatie te verstrekken.

Omdat er een groot aantal beveiligingscamera’s in de omgeving hangt, acht de politie het waarschijnlijk dat de daders snel geïdentificeerd en aangehouden zullen worden, hetzij vandaag of in de komende dagen.

Deel dit artikel