Nieuws op Aruba

Toerist geraakt door een boot op Eagle Beach

Foto - 24ora

ORANJESTAD – Gistermiddag rond vier uur is een toerist gewond geraakt bij een aanvaring met een boot. Hij brak zijn been. Het ongeluk gebeurde op Eagle Beach waarbij een boot een toerist in het water heeft geraakt, resulterend in een beenbreuk.

Een ambulance arriveerde snel op de plaats van het ongeval om hulp te bieden aan het slachtoffer. De politie was ook ter plaatse om het nodige onderzoek te verrichten. De ambulance bracht de gewonde toerist naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling.

Op Eagle Beach vinden diverse waterrecreatieactiviteiten plaats, zoals boottochten, tubing, en jet-skiën. Het ongeval, waarbij de toerist gewond raakte, lijkt het gevolg te zijn van een fout tijdens deze activiteiten.

Het incident benadrukt de delicate aard van watersportactiviteiten. Wanneer de politie begint met het controleren van de benodigde vergunningen voor watersportbedrijven, leidt dit vaak tot frustratie en klachten over de handhaving.

Deel dit artikel