Aruba

Amerikaanse toerist overlijdt na zwemincident bij Tres Trapi

Foto: 24ora.com

ORANJESTAD – Gisterochtend is een 71-jarige Amerikaanse toerist tijdens het zwemmen onwel geworden en verdronken. Het incident gebeurde bij Tres Trapi.

De politie en een ambulance werden met spoed naar de locatie gestuurd. Bij aankomst troffen zij een groep mensen aan die eerste hulp verleenden aan de toerist. Ondanks de inspanningen van de omstanders en het medisch personeel, kon er niets meer voor de man gedaan worden.

Volgens ooggetuigen dreef de toerist in het water en werd hij snel door omstanders uit het water gehaald. Ze begonnen onmiddellijk met reanimatiepogingen en alarmeerden de autoriteiten.

Toegesneld ambulancepersoneel nam de reanmatie over, maar ook hun pogingen waren tevergeefs. De brandweer was ook ter plaatse om assistentie te verlenen. Twee uur nadat de man uit het water was gehaald bevestigde Dr. Texier het overlijden van de toerist, geïdentificeerd met de initialen I.I.

Deel dit artikel