Aruba

Horacio Oduber Hospital lanceert eindejaarslied en videoclip met Ataniro

ORANJESTAD – Het Horacio Oduber Hospital heeft een traditie om jaarlijks een eigen lied uit te brengen, en dit jaar is geen uitzondering, meldt Noticiacla. Gedurende het hele jaar werken meer dan 1100 collega’s samen om de beste zorg aan patiënten en bezoekers te bieden, waarbij ze hun professionaliteit in de medische zorg tonen. Nu, met het einde van het jaar in zicht, laten ze zien dat ze naast professionals in de zorg ook talent hebben in dans en entertainment.

Dit jaar heeft het ziekenhuis de handen ineengeslagen met de lokale artiest Ataniro om een geweldig nummer met een zoet ritme voor heel Aruba uit te brengen, om te zingen, te dansen, plezier te hebben en van het leven te genieten.

Het communicatieteam benaderde Ataniro enkele maanden geleden om hun visie voor dit jaar te delen: “waar je ook kijkt, je ziet mensen van het ziekenhuis”. Ze vertelden Ataniro ook dat ze dit jaar een nummer wilden met veel flair, zodat mensen kunnen dansen en van het leven kunnen genieten.

Ataniro twijfelde niet en ging samen met Rygel Isabella de studio in om dit geweldige nummer voor het ziekenhuis te componeren, arrangeren en produceren. Het nummer bevat teksten als “Van San Nicolas tot aan Playa, in feesten of op straat, Wij van HOH zijn er altijd!”

Voor de videoclip is samengewerkt met Gleison Mateus, wat resulteerde in een unieke productie die creativiteit, sfeer, collegialiteit en vreugde illustreert. Daarnaast zijn verschillende locaties in ons mooie Aruba te zien, waaronder San Nicolas, Playa, Casibari, Bubali Plas en het ziekenhuis zelf, maar dan in een feestelijkere setting. De clip werd aan het begin van de week gelanceerd op sociale media en YouTube en is zeer goed ontvangen.

Deel dit artikel