Aruba

Venezolanen met drugs en zwemvesten aangehouden

Foto: 24ora

VADER PIET – De Arubaanse politie heeft in de vroege ochtenduren op de noordkust drugs gevonden. In totaal twaalf pakketten drugs en zes reddingsvesten aangetroffen. Na de vondst zijn drie Venezolanen zonder geldige verblijfspapieren gearresteerd.

Rond de klok van 13:00 uur omsingelden alle eenheden het gebied en troffen de drie Venezolanen verstopt in de bossen aan. De politie sluit niet uit dat er meer mensen Aruba vanaf zee zijn binnengekomen. Het betreft een vrij groot gebied, bekend als Rincon, vlakbij de windmolens.

Kort daarna arriveerde ook de K9-eenheid om een zoektocht te beginnen naar mensen en drugs. Naast de actie op het land, was er ook een helikopter in de lucht en een Metal Shark van de Kustwacht in het water aanwezig.

Deel dit artikel