Aruba

Hogeschool Rotterdam wil meer Arubaanse studenten

ROTTERDAM – De Hogeschool Rotterdam wil meer studenten uit Aruba. Om dat te realiseren kunnen zij een speciaal kennismakingsprogramma volgen, waarvoor ze direct al twee studiepunten binnenhalen.

Komende maandag 22 januari organiseert de Hogeschool Rotterdam een informatieve en interactieve infosessie online, van 19:00 tot 20:00 uur Arubaanse tijd. Tijdens deze sessie krijgen deelnemers uitgebreide informatie over het aanbod van diensten en mogelijkheden die de Hogeschool Rotterdam speciaal voor Arubaanse studenten heeft.

Dit omvat onder andere diverse evenementen, ondersteunende services en spannende kansen voor studenten. Een van de hoogtepunten van de sessie is de onthulling van het exclusieve ‘Subi Jetpabo Get’-programma, dat alleen in Aruba beschikbaar is. Met dit programma kunnen Arubaanse studenren al twee studiepunten verdienen voordat ze in Nederland arriveren.

Deze cursus is volgens de Hogeschool een perfecte voorbereiding op het nieuwe studentenleven, zowel voor studenten als hun ouders. Aankomende studenten krijgen de kans om kennis te maken met enthousiaste studentencoaches en docenten die klaarstaan om alle vragen te beantwoorden.

Ouders, decanen en studenten kunnen zich aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/bKN2mvfqHHccjovx8.

Deel dit artikel