Nieuws op Aruba

Inschrijving voor carnavalskavels op Aruba geopend

ORANJESTAD – Per vandaag kan het publiek zich inschrijven voor carnavalkavels. Dat maakt de Directie Infrastructuur en Planning, DIP bekend. Geïnteresseerden kunnen het aanvraagformulier downloaden van hun website, invullen en vervolgens inleveren bij het kantoor van DIP.

Carnavalskavels verwijzen naar specifieke stukken land of ruimtes die toegewezen worden voor activiteiten gerelateerd aan het carnaval. Deze kavels kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden zoals het opzetten van tenten, kraampjes, podia voor muziek- of dansoptredens, of als verzamelplaats voor deelnemers aan de carnavalsoptocht.

Formulier

Het formulier, dat bestaat uit vier verzoeken, moet binnen vier dagen voor de indiening volledig en correct worden ingevuld. Een zegel van vier florin, verkrijgbaar bij het postkantoor, dient op het verzoekschrift geplakt te worden. 

Na het controleren van de volledigheid en correctheid van de informatie, kan het formulier worden gedeponeerd in de bijbehorende brievenbus bij het loket van DIP, gelegen in het infrastructuurgebouw aan Sabana Blanco 68.

Deel dit artikel