Aruba

Jogger gestoken tijdens overval bij Paradise Beach Villas

ORNAJESTAD – Gisteravond laat tegen middernacht is een vrouw tijdens het joggen overvallen. Dat gebeurde in de buurt van Paradise Beach Villas. De dader, volledig gekleed in het zwart, stak haar en vluchtte daarna noordwaarts. Hij verdween waarschijnlijk in een donkerkleurige auto.

De overvaller wist de mobiele telefoon van de vrouw afhandig te maken. Medische hulpdiensten arriveerden snel ter plaatse en verleenden eerste hulp, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is overgebracht.

De politie heeft een speciaal overvalteam en technische onderzoekers ingezet om het incident te onderzoeken. Het slachtofferhulpdepartement was ook ter plaatse om de vrouw bij te staan.

De politie roept getuigen op om zich te melden via de anonieme tiplijn op nummer 11141 als zij iets hebben gezien of meer weten over dit incident.

Deel dit artikel