Nieuws op Aruba

Aruba Investment Summit in maart in Den Haag

ORANJESTAD – De Aruba Investment Summit 2024 wordt op 21 maart gehouden in Den Haag. Het hoofddoel van de top is om Aruba te presenteren als de voornaamste investeringsbestemming in het Caribisch gebied en de veelzijdige investeringsmogelijkheden, zo stelt de Arubaanse regering, van het eiland uit te lichten.

De summit is een gezamenlijke inspanning van de Nederlandse Vertegenwoordiging in Aruba, VNO, de Kamer van Koophandel van Aruba, Aruba Huis, en wordt georganiseerd door de ARINA-eenheid van het Departement van Economische Zaken.

De top omvat discussies over investeringsmogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, die verschillende industrieën overstijgen. Ook is er aandacht voor kansen in Oranjestad en San Nicolas op het gebied van gastronomie, onroerend goed en entertainment.

Er wordt uitgebreid promotie gemaakt voor het evenement op verschillende mediaplatforms, met een speciale focus op potentiële investeerders uit Nederland en omgeving. De organisatie en het beheer van registraties voor het evenement worden verzorgd door ARINA. Er worden mogelijkheden geboden voor zowel persoonlijke deelname als virtuele bijwoning via Microsoft Teams. 

Deel dit artikel