Aruba

Elf arrestaties voor rijden onder invloed bij Carnavalsfeest in San Nicolas

SAN NICOLAS – Meer dan tweehonderd voertuigen werden gisteren gecontroleerd tijdens het carnavalsfeest in San Nicolas. Elf bestuurders werden aangehouden. Van deze groep hebben zeven chauffeurs hun rijbewijs moeten inleveren omdat zij de wettelijk toegestane alcoholgrens aanzienlijk overschreden.

De politie van Aruba waarschuwt dat ook tijdens de laatste parade van morgen de verkeerscontroles doorgaan, in een poging de veiligheid op de wegen te waarborgen.

In vergelijking met het jaar 2023, waarin vijftien bestuurders werden aangehouden voor rijden onder invloed, lijkt het aantal overtredingen dit jaar iets afgenomen. Maar de politie zegt alert te blijven en benadrukt het belang van verantwoord rijgedrag om zo de veiligheid van alle weggebruikers tijdens de feestelijkheden te waarborgen.

Deel dit artikel