Nieuws op Aruba

Recherche Aruba arresteert twee mensen voor de moordzaak op Sergio Maduro

Foto 24Ora

De Arubaanse recherche van Santa Cruz heeft gisteren een 37-jarige man en een 39-jarige vrouw, beiden geboren op Aruba aangehouden voor de moord op Sergio Maduro.

Sergio Maduro werkte jaren bij het Speciale Korps Aruba (CEA) als beveiligingsmedewerker bij overheidsgebouwen. Hij werd op 23 december vorig jaar na een melding door de politie gevonden langs de weg in het gebied van Matividiri.

Eerste rapporten gaven aan dat hij was overleden aan verwondingen die specifiek aan zijn hoofd zijn toegebracht. De mogelijkheid van een auto-ongeluk leek uitgesloten, omdat hij geen gebroken benen of armen had en er geen andere verwondingen op zijn lichaam waren. 

Met de arrestatie zegt de politie een doorbraak te hebben geforceerd, nadat aanvankelijk niet duidelijk was of de 44-jarige Maduro door een misdrijf om het leven was gebracht. 

Deel dit artikel