Nieuws op Aruba

Uitnodiging aan geüniformeerde groepen voor deelname aan Nationale Parade Aruba

ORANJESTAD – De Commissie Nationale Feestdagen, CCDN nodigt geüniformeerde groepen uit om deel te nemen aan de Nationale Parade, die georganiseerd wordt op de Dag van het Volkslied en de Vlag, 18 maart, bij Plasa Libertador Gilberto F. ‘Betico’ Croes, aansluitend op het protocollaire evenement.

De parade erkent de bijdrage van geüniformeerde groepen, zoals scouting, overheidsdiensten in uniform, sportgroepen en folkloristische dansgroepen, aan het welzijn en de ontwikkeling van jongeren in de Arubaanse gemeenschap.

Geïnteresseerde groepen kunnen zich tot en met vrijdag 1 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar CCDN om het inschrijfformulier te ontvangen. Het is belangrijk op te merken dat dieren en motorvoertuigen niet zijn toegestaan tijdens de parade. 

Deel dit artikel