Algemeen

Wijkbewoners Paraguana vragen om onderhoud wegen

Foto - 24ora

ORANJESTAD – Inwoners van de wijk Paraguana doen een dringende oproep aan de overheid voor het onderhoud van hun wegen. De situatie is alarmerend: wegen vol gaten en gebieden die zijn veranderd in kleine stortplaatsen en vormen een dagelijkse frustratie. 

De kritiek op premier Evelyn Wever-Croes als verantwoordelijke minister voor Infrastructuur en minister Ursell Arends van Natuur is niet van de lucht. Door heel Aruba heen klagen burgers over de slechte staat van het wegennet en de ongecontroleerde afvalophopingen. 

Dit weekend hebben de gebruikers van de weg in Paraguana hun stem verheven en om hulp gevraagd. Het is voor hen ondraaglijk geworden om dagelijks met deze problemen geconfronteerd te worden.

De wijk vraagt dat de Dienst Openbare Werken (DOW) een deel van de acht miljoen florin, die is gereserveerd voor wegwerkzaamheden, inzet voor het herstel van de wegen in Paraguana. Deze oproep maakt duidelijk dat er dringende behoefte is aan actie om de levenskwaliteit van de bewoners in deze wijk te verbeteren.

Deel dit artikel