Evenementen

Wings of Hope organiseert succesvolle 2e Airport Runway Run 2024

ORANJESTAD – Het Wings of Hope team van Aruba Airport heeft naar eigen zeggen met groot succes de 2e AUA Airport Runway Run 2024 gehouden. Dit evenement bracht 125 hardlopers samen op de startbaan van de luchthaven, waar ze liepen voor het goede doel. 

Tijdens dit evenement overhandigde het Wings of Hope-team symbolisch een cheque van 7.500 florin aan twee lokale stichtingen: Trampolin Pa Trabao en Funari. Trampolin Pa Trabao zet zich in voor de arbeidsbemiddeling van mensen met een beperking vanaf 17 jaar door middel van sollicitatietrainingen en het koppelen aan passende lokale werkgevers. Funari focust op de sociale integratie van mensen met een lichamelijke beperking door hen zowel geestelijk als lichamelijk actief te houden.

De route van de 2e AUA Airport Runway Run 2024 besloeg iets meer dan vijf kilometer, waarbij de lopers over de startbaan liepen en terug voor de finish. De deelnemers werden uitgerust met merkgadgets zoals veiligheidsvesten en heuptassen met hydratatiegordels, die goed van pas kwamen tijdens de loop. Na afloop werden de lopers verwelkomd met verfrissingen, waaronder kokosnoten met daarop het nieuwe logo van Wings of Hope, bij het ontmoetingspunt.

Als kers op de taart werden er 32 prijzen verloot onder de deelnemers, variërend van elektronica en sportartikelen tot bonnen voor gezondheid, wellness, reizen en tuinieren.

Wings of Hope vierde ook de lancering van haar nieuwe logo tijdens het evenement, dat ook naar eigen zeggen veerkracht, medeleven en vooruitgang uitstraalt. “Het symboliseert de belofte om te bouwen aan een betere toekomst waarin iedereen toegang heeft tot voedsel, onderwijs en ontwikkelingskansen, in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Wings of Hope zet zich in om gemeenschappen te versterken en toekomstige generaties te inspireren”, aldus het persbericht.

Deel dit artikel